SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da tam donanımlı olay yeri inceleme aracı suçlulara göz açtırmıyor

Bu haber 07 Mart 2022 - 22:38 'de eklendi.

Torbalı ilçe emniyet Müdürlüğü Olay Yer İnceleme ekipleri tam donanımlı yeni araçlarıyla suçlulara aman vermiyor.

TORBALI’DA önleyici hizmet kalitesinin arttırılması, olaylara daha etkin ve hızlı müdahale etmek amacıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren OYİB, fark yaratıyor.

EMNİYET yetkilileri yaptığı açıklamada, “Emniyetimizdeki araç gereç tedarikine devam ediyoruz. Suçluların önüne geçerek, asayiş ve narkotik olayları başta olmak üzere suç işleme niyetinde olanların caydırılması, aranan şahısların yakalanması, meydana gelen olayların en kısa sürüde müdahale edilmesi ve şüpheli şahısların yakalanması niteliğinde görev alan ekiplerimiz güven sağlıyor.

AYNI zamanda genel asayiş olaylarına hızlı ve etkili bir şekilde müdahale ederek, şok uygulamalar ile denetimlerini sürdürerek ilçemizdeki güven ve huzur ortamının sağlanmasında önemli görev üstleniyoruz. İlçemizin huzur ve güvenliğine önemli bir katkısı olacağına inandığımız araçlarımız güven tesisinde önemli rol oynuyor.” Yetkililer, amaçlarının elde edilen deliller üzerinden olayın sanığına ulaşarak, adaletin tesis edilmesini sağlamak olduklarını ifade etti.

“TÜRK Polis Teşkilatı olarak olayların faillerinin tespit edilmesi için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu amacımız doğrultusunda mesai arkadaşlarımız ile birlikte büyük yollar kat ettik. Torbalı Emniyet Müdürlüğü olarak teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek, İçişleri Bakanlığımız ve Emniyet Genel Müdürlüğümüzün destekleriyle envanterimizi geliştiriyoruz” diye konuşan yetkililer, “OYİB aracımız sayesinde olay yerinden hızlı ve etkili biçimde deliller toplayarak, olayların çözülmesinde büyük veriler elde ediyoruz. Türk Polis Teşkilatı olarak suçluların her zaman ensesinde olacağız. Bilmelidirler ki, Türk Polisi var olduğu sürece hiçbir suçlu adaletin önünde hesap vermekten kaçamayacaktır” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.