SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da son kullanma tarihi geçmiş ürünün satıldığı iddiası!

Bu haber 20 Ocak 2022 - 0:12 'de eklendi.

Türkiye’nin en büyük zincir marketlerinden birisinde vatandaşın çektiği bu görüntü tartışmalara neden oldu.

İHBAR hattımıza gönderilen fotoğraflarda, son kullanma tarihi bir hafta geçmiş peynirin, rafta yemyeşil ve küf tutmuş şekilde durduğu görülüyor.

BİR İnstagram kullanıcısı, market rafında bulunan peynir ve köfte görsellerini sayfamız DM’sine göndererek, “Kipa tarafındaki Metropolis Bulvarı üzerinde mağazası olan bir zincir markette, son kullanma tarihi bir hafta geçmiş peynir rafta ve yemyeşil küf tutmuş bir vaziyette. İnsanların resmen sağlığıyla oynuyorlar ve almak istediğimiz ürünlerin etiketleri yok. Mağazada bir tane personel var, o da kasadan çıkamıyor. Biz bir ürünü almak için sürekli kasadan fiyat mı soracağız?

KÖFTE alayım dedim, köfte bembeyaz olmuş. Küflenme derecesine gelmiş neredeyse… Biz ne alıp yiyeceğiz? Elimi attığım üründe ya etiket yok ya son kullanma tarihi sıkıntılı yada küflü!

BEN fark ettim de almadım. İnsanlar bunları çocuklarına ailelerine nasıl alsın? Vatandaşın sağlıklarıyla oynuyorlar. Herkes alışveriş yaparken kontrol ederek alsın ve dikkatli olsunlar!” diye uyarılarda bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.