SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da silah kaçakçılığı ve uyuşturucu baskını

Bu haber 03 Kasım 2015 - 12:49 'de eklendi.

Torbalı İlçesi’nde, silah, mermi, esrar ve kimyasal uyuşturucu hap satışı yapanlara yönelik olarak polis tarafından düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 13 kişiden 5’i tutuklandı, 2 kişinin de arandığı belirtildi.

İzmir Emniyeti Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Torbalı’da silah ve uyuşturucu madde ticareti yapanlara yönelik geniş kapsamlı çalışma başlattı. İzmir ve Torbalı başta olmak üzere yakın ilçelerde, silah ve mermi ile esrar ve kimyasal uyuşturucu hap satışı yapıldığını belirledi. Şüphelilerin, olası bir polis baskınında yakalanmamak için ev ve iş yerlerini güvenlik kamerası sistemi ile donattıkları tespit edildi.

Dört aylık çalışmanın ardından geçen 27 Ekim’de Torbalı İlçesinde, 15 kişiye yönelik eş zamanlı olarak operasyon yapıldı. Şüphelilere ait 17 ev ve 7 işyeri ile 4 araçta yapılan aramalarda; 6 tabanca, 2 kurusıkı tabanca, 195 fişek, 7 av tüfeği ve 48 av tüfeği kartuşu, 20 ses fişeği, 3 bin 392 uyuşturucu hap, 348 gram esrar, 1 hassas terazi, 19 şişe kaçak içki, 3 kelepçe, 1 cop ve 1 pala ele geçirildi.

Gözaltına alınan 13 şapheliden H.K. (25), N.Y. (40), U.A.(20), M.K.(25), C.C.(35), A.Ç.(24), N.Y. (26) Cumhuriyet Savcılığı tarafından serbest bırakaldı. E.A. (28) da denetimli olarak serbest kaldı. Diğer şüpheliler O.Ç. (26), M.Ç. (21), H.S. (27), S.D. (26) ve Ç.G. (39) ise sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı. Olayla ilgili M.S. (28) ve Z.A.’nın (29) yakalanması için de çalışmaların sürdürüldüğü belirtildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.