SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da silah kaçakçılığı operasyonu

Bu haber 16 Şubat 2021 - 22:41 'de eklendi.

İzmir, Aydın ve Antalya’da yasa dışı silah ve mühimmat ticareti yaptığı belirlenen suç örgütüne yönelik eş zamanlı operasyonda 40 kişi gözaltına alındı. Operasyon yapılan ilçeler arasında Torbalı da bulunuyor

İZMİR, Aydın ve Antalya’da yasa dışı silah ve mühimmat ticareti yaptığı belirlenen suç örgütüne yönelik eş zamanlı operasyonda 40 kişi gözaltına alındı. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İzmir’in Torbalı, Tire, Selçuk ve Bayındır ilçeleri, Aydın’ın Kuşadası ilçesi ile Antalya’da yasa dışı silah ve mühimmat ticareti yaptığı belirlenen suç örgütüne yönelik operasyon düzenledi.

ÖRGÜT içinde faaliyet gösterdiği belirlenen 45 zanlının yakalanması için yapılan eş zamanlı baskınlarda, 40 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda 17 tabanca ve şarjörü, 13 av tüfeği, çok miktarda fişek ile bir miktar uyuşturucu ele geçirildi. Firari 5 şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.