SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da seçmen kâğıtlarının dağıtımına yeniden başlandı

Bu haber 23 Mayıs 2023 - 0:00 'de eklendi.

Torbalı ilçesinde, Cumhurbaşkanlığı seçiminin 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci turunda oy vermeye gidecek olan seçmenler için seçmen kağıtları muhtarlıklarda yeniden dağıtılmaya başlandı.

28 MAYIS’TA seçmenler yeni cumhurbaşkanını seçmek için bir kez daha sandık başına gidecek. Seçmene tek bir oy pusulası verilecek ve pusulada ikinci tura kalan Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu olacak. Seçmenler, 14 Mayıs’taki ilk seçimde nerede oy kullandıysa, 28 Mayıs’ta da aynı yerde oy kullanacak. 14 Mayıs’ta gerçekleştirilen seçimler için hazırlanan seçmen bilgi kağıtları 28 Mayıs için de geçerli olacak.

BUNUNLA birlikte Yüksek Seçim Kurulu (YSK), seçmen bilgi kağıdının yırtılması, atılması veya kaybedilmesi ihtimaline karşı 28 Mayıs’taki ikinci tur öncesinde seçmen bilgi kağıtlarının yeniden basılarak, dağıtılmasına karar vermişti. Seçmen bilgi kağıtları dün itibariyle muhtarlıklarda dağıtılmaya başlandı.

TORBALI Muhtarlar Derneği Başkanı Atatekin Doğan, seçmen bilgi kağıtlarının dağıtımına başladıklarını ve vatandaşların ilgisinin yoğun olduğunu belirterek, “İlçe Seçim Kurulu’ndan teslim aldığımız seçmen bilgi kağıtlarının dağıtımına başlandı. Vatandaşlarımızın muhtarlığa gidip 2’nci tur için seçmen bilgi kağıtlarını almalarını önemle arz ediyoruz. Cumhurbaşkanlığı 2’nci tur seçimi vatana millete hayırlı olsun” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.