SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da seçim rüzgarı: Mithat Mendeş’in dikkat çeken projeleri

Bu haber 14 Mart 2024 - 1:08 'de eklendi.

Torbalı’da seçim rüzgarı çok başka esmeye başladı. Birçok adayın yarıştığı Torbalı’da tek bağımsız aday olan Mithat Mendeş projeleri ile kendini göstermeyi başladı.

HER gün halkla buluşan ve yaptığı projeleri anlatmak için sahada olan Mendeş’e halkın ilgisi de çok büyük. Birçok esnaf artık vaatten çok hayali olmayan gerçekçi projeler görmek istediklerini belirttiler.  Mithat Mendeş “Her gün sahada çalışırken gördüğüm şey boş vaatlerden sıkılan, her şeyi değiştirmeye gayretinde olan bir seçmen görüyorum.

“HER GÜN SOKAKLARDA VATANDAŞIN SORUNLARI İLE BİRLİKTE MÜCADELE EDECEĞİZ”

31 MART gecesi çok farklı sonuçlar bizim karşımızda olabilir. Buna herkes hazırlıklı olmalı. Torbalı halkı hizmet görmek istiyor. Yaşan insanlar daha çok halka dokunan bir yönetim istediklerini belirttiler. Biz seçim gününe kadar sokaklarda olup sonrasında makamından çıkmayan bir başkan olmayacağız. Her gün sokaklarda vatandaşın sorunları ile birlikte mücadele edeceğiz.” dedi. Torbalı’da neler yapılacağını kapı kapı gezip anlatmaya devam eden Mendeş. Seçim yasaklarına kadar çalışmalarına araklısız devam edeceğini 2029’da Bambaşka Bir Torbalı sloganı ile yola çıktıklarını belirtti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.