SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da rekor uyuşturucu operasyonu

Bu haber 30 Eylül 2022 - 3:27 'de eklendi.

Torbalı ilçesinde uyuşturucu madde sevkiyatı yapılacağı bilgisini alan jandarma ekipleri, şüphelilere ait araç ve evlerde yaptığı aramalarda 26 kilogram uyuşturucu maddesi ele geçirdi. Bu operasyon, İzmir tarihinde tek seferde en fazla ele geçirilen operasyon olarak kayıtlara geçerken, 4 kişi tutuklandı.

İZMİR İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ile Torbalı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Torbalı ilçesi Ayrancılar Mahallesine yüklü miktarda uyuşturucu madde sevk edileceği bilgisi üzerine harekete geçti.

TORBALI Cumhuriyet Başsavcılığının koordine ve talimatları doğrultusunda 26 Eylül tarihinde icra edilen fiziki takip sonucunda şüphelilere ait araçta ve adreslerinde yapılan aramalarda, 26 kilogram uyuşturucu  ve 2 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Operasyona ilişkin F.K., A.Ç., A.K. ve E.K., ekiplerce gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

ÖTE yandan söz konusu operasyon, İzmir’de tek seferde en fazla, yakalanan çeşitte ele geçirilen uyuşturucu operasyonu olarak tarihe geçti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.