SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da rehabilitasyon merkezleri ziyaretleri renkli geçti

Bu haber 03 Nisan 2021 - 9:42 'de eklendi.

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü münasebetiyle Torbalı ilçesinde bulunan tüm rehabilitasyon merkezlerini ziyaret eden Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun öğrencilerle keyifli sohbetler yaptı.

BİREYSEL eğitimle büyük ilerleme sağlayan otizmli öğrencilerin yaşadıkları güçlüklere işaret eden Tosun, toplum olarak hem otizmli hem tüm özel gereksinimli bireylere gereken desteğin verilmesi gerektiğini ifade etti.

EĞİTİM alanında Torbalı ilçesinde gerek özel eğitim sınıflarında gerekse özel rehabilitasyon merkezlerinde yürütülen çalışmaları yakından takip ettiklerini ifade eden Tosun “önceliğimiz özel öğrencilerimiz, hak ettikleri koşulları tam olarak sağlayana dek çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecektir” dedi.

KÜRESEL SALGINA RAĞMEN BAŞARILI İLERLİYORUZ

RESMİ ve özel yaklaşık 150 okul ve kurumun bulunduğu Torbalı ilçesinde yüz yüze ve uzaktan eğitim çalışmalarının başarılı bir şekilde yürütüldüğünü, salgına karşı okul müdürlükleri, öğretmenler, eğitim çalışanları, veliler ve öğrencilerle birlikte topyekun bir çalışma yürütüldüğünü, büyük emek verildiğini ifade etti. Yapılan çalışmaların ve emeklerin görülmesi gerektiğini vurgulayan Tosun, “okulların açık olması, öğrencilerimizin eğitim alması fevkalade önemlidir. Resmi ve özel tüm eğitim kurumlarımızda özverili çalışmalar yapılıyor. Tüm camiamıza teşekkür ediyorum. Torbalı halkı, velilerimiz müsterih olsunlar. Zaman zaman sosyal medyada açıklanan sayılara itibar edip panik ve korkuya kapılmasınlar. Her hangi bir vaka oluştuğunda okul yöneticilerimiz sağlık bakanlığının algoritmasını uygulayarak bulaşma riskini sıfıra düşürüyorlar. Sayılar Resmi birimlere günlük iletiliyor ve özellikle belirtmeliyim ki Torbalı ilçesi olarak Küresel salgına rağmen çok iyi durumdayız. Okullarımız en güvenli alanlardır. Öğrencilerimiz, eğitim yöneticilerimizin ve öğretmenlerimizin kanatları altındadır. Eğitim ve öğretimin kesintiye uğramadan devam etmesi yönünde ilçe olarak tüm gayretimizle çalışıyoruz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.