SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da proje yazma seminerleri yapıldı

Bu haber 13 Ocak 2022 - 2:30 'de eklendi.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge öğretmenleri Avrupa Birliği projelerine hazırlık seminerleri verdi. Öğretmenlere yönelik yapılan seminerlerde Erasmus+ Projelerine hazırlık ve proje yazma teknikleri gibi konularda bilgiler verildi.  

ÖNCEKİ gün Torbalı Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu, Şehit Uzman Onbaşı Mustafa Eser İmam Hatip Ortaokulu ve Halk Eğitim Merkezi’nde yapılan seminerler eş zamanlı olarak gerçekleştirildi. İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi AB Projeleri ekibinden Seda Aday, Seçil Yıldırım Şimşek ve Dilek Keser tarafından düzenlenen seminerlerde Avrupa Birliği tarafından desteklenen Erasmus+ Projelerine başvuru esasları, İzmir Akreditasyon Ortaklığı ve Proje Yazma teknikleri gibi konular anlatıldı.

TORBALI EV SAHİPLİĞİ YAPTI

İZMİR İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İzmir’de bulunan tüm okulları bilgilendirmek amacıyla AB projelerine hazırlık seminerleri yapılıyor. Ar-Ge bölümü AB projelerinden sorumlu öğretmenler belirledikleri bölgelerde öğretmenlere sunumlar yaparak detaylı bilgilendirmeler yapıyor. Torbalı ilçesinde yapılan seminerlere Bayındır, Gaziemir, Menderes, Selçuk ve Torbalı’da görev yapan ve projelerden sorumlu olan öğretmenler katıldı. Katılımın yüksek olduğu seminerlerin uluslararası projelere katılımın artırılması yönünde oldukça fayda sağladığı belirtildi.

TORBALI İLÇESİNDE ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

TORBALI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge biriminden edinilen bilgiye göre, Torbalı ilçesinde öğretmenlere yönelik 3 ay önce açılan proje yazma ve yabancı dil kurslarına çok sayıda öğretmen katılıyor. Son yıllarda Torbalı ilçesinden birçok okulun AB projelerine dâhil olması ve yeni başvurulara yönelik çalışmaların artırılması, önümüzdeki yıllar için ümit vadediyor. Torbalı öğrencilerinin AB projelerinde daha fazla yer almaları için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.