SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da prefabrik evlere talep arttı

Bu haber 26 Ekim 2022 - 13:19 'de eklendi.

Yaşanan depremlerden sonra prefabrik ve çelik yapılara ilgi arttı. İzmirli üreticiler siparişlerin 3-4 kat arttığını belirtirken, emlak danışmanları da küçük metrekareli arsa ve arazi taleplerinin yoğunlaştığını söyledi

HAVALARIN da soğumasıyla birlikte vatandaşlar prefabrik yapıları tercih ediyor. Arsası olanlar prefabrik yapılar için siparişi verirken, kimileri de uygun arsa arıyor.

İLÇELERİN BAŞINDA TORBALI GELİYOR

İZMİR Bornova’da prefabrik yapı üreten firmanın sahibi inşaat mühendisi Selen Aydemir son aylarda telefonların susmadığını söyledi.

ARSASI olan vatandaşın ilk aklına gelen seçeneğin prefabrik yapılar olduğunu belirten Aydemir, “Firmamız ayda 4-6 ev yapardı, bir haftada ise 16 sipariş geldi. Evin imalatı dışında kurulumu da bize ait ve daha çok Torbalı, Urla, Çeşme ve Foça’ya teslimat yapıyoruz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.