SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da parklar pırıl pırıl oldu

Bu haber 03 Nisan 2024 - 7:42 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi ekipleri dün ilçe genelinde başlattığı temizlik seferberliğini bugün de ilçedeki park ve bahçelerde sürdürdü. İlçenin dört bir yanındaki oyun parklarında gerçekleşen temizlik seferberliğinde, ekipler tüm oyun gruplarını temizleyip, parkları pırıl pırıl etti

DÜN ilçe genelindeki cadde ve sokakları yıkayarak adeta ‘Bahar temizliği’ başlatan Torbalı Belediyesi bugünde İlçenin dört bir yanındaki oyun parklarında hummalı çalışma başlattı. Gerçekleşmeye devam eden temizlik seferberliğinde, ekipler tüm oyun gruplarını temizleyip, parkları pırıl pırıl etti.

İKİ gündür aralıksız gerçekleşen temizlik seferberliği ilçe sakinlerinden tam not aldı. Torbalı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce temizlenen parklar, çocuklar ve aileleri sevindirirken, vatandaşlar; “Belediyemize teşekkür ediyoruz. Parklar pırıl pırıl oldu. Çocuklarımız içimiz rahat bir şekilde oyun gruplarında oynayabilecekler” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.