SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da okul servisleri denetleniyor

Bu haber 02 Aralık 2021 - 5:55 'de eklendi.

Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü servis araçlarını denetlemeye devam ediyor. Rutin bir şekilde gerçekleştirilen denetlemelere İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun bizzat katıldı.

TAŞIMALI eğitimde servis hizmeti veren araçlar Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri tarafından düzenli bir şekilde denetleniyor. İlçe genelinde sürdürülen araç denetimleri Jandarma ve Polis işbirliği ve koordinasyonu ile gerçekleştiriliyor. Öğrencilerin güvenli bir şekilde okullarına ulaştırılması konusunda çalışmalar büyük bir ciddiyetle sürdürülüyor.

EMNİYET VE JANDARMA KOORDİNELİ ÇALIŞIYOR

ARAÇLARIN öğrenci taşıma konusunda tüm resmi kurallara uyması ve ilgili yönetmeliklerde belirtilen belgelere sahip olmaları gerekiyor.Okul idareli öğrencilerin okula teslimi ve ayrılışı sırasında her gün kontrol listesi tutuyor. Serviste küresel salgın tedbirleri titizlikle uygulanıyor.Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü denetim yetkilileri başta Cafer Tosun olmak üzere Şube Müdürü Nilüfer Buyruk araçları tüm detaylara bakarak inceliyor.

ÖNCEKİ gün okul servislerine yapılan incelemelere katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, “çocuklarımız bize emanettir. Bize teslim edilen emaneti gözümüz gibi korumakla mükellefiz. Çocuklarımızı evden aldığımızda itibaren güvenli bir şekilde okullarına ve okul bitince evlerine ulaştırma konusunda gerekli tüm tedbirleri harfiyen alıyoruz. Bu konuda görevli kaptan ve servis personelini de takip ediyoruz. Jandarma ve emniyet ekiplerine de koordineli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Elimizden gelen tüm gayreti göstermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

YAPILAN denetimlerde okullara servis yapan araçların gerekli resmi mevzuata uygun olduklarını, dezenfeksiyon işlemlerinin yapıldığını ve tüm güvenlik önlemlerinin alındığını tespit edildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.