SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da okul servis araçları denetleniyor!

Bu haber 05 Kasım 2023 - 9:25 'de eklendi.

Torbalı’da trafik ekipleri, 2023-2024 eğitim-öğretim yılında öğrencilerin daha güvenli bir şekilde seyahat edebilmelerini sağlamak için okul servis araçlarına yönelik gerçekleştirdiği denetimlerine hız verdi

ASAYİŞ ve polis ekipleri tarafından okul giriş ve çıkış saatleri ile yol üzerinde seyir halinde olan servis araçları durdurularak, yönetmelikte belirtilen kurallara uyulup uyulmadığı denetlendi. Yapılan uygulamada, okul taşıtı levhasına, araç rengine, araç kapılarının otomatik olmasına, ayakta öğrenci taşınmamasına ve emniyet kemerinin takılmasına dikkat edildi. Arka cam ve çerçevelerin sabit olması, araçta sağlık çantası bulunması, yedek lastik, trafik seti ile yangın söndürme cihazının bulunması ve ilan reklam kontrolü gibi kurallar da polis ekipleri tarafından titizlikle kontrol edildi.

ÖĞRENCİLERİN güvenli bir şekilde taşınması için bütün ayrıntıların incelendiği denetimler çerçevesinde, kanun ve yönetmelikte belirtilen kurallara uygun olmayan ve uymayan araç sahiplerine cezai işlem uygulanırken, şoförler de denetimlerden oldukça memnun kaldı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.