SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da okul müdürleri toplantısı

Bu haber 30 Aralık 2023 - 0:49 'de eklendi.

Torbalı’da Kaymakam Ercan ÖTER başkanlığında Okul Müdürleri Aralık Ayı Değerlendirme Toplantısı yapıldı.

İLÇE Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun ve okul müdürleri toplantıda hazır bulundu. Robokod İzmir Bilişim ve Kodlama Projesinin iş ve işlemleri ve Temel Kodlama ve Teknoloji Kursu Öğretmen ve Öğrenci Eğitimlerinin ana gündem maddesi olduğu toplantıda eğitim öğretim süreçleriyle ilgili konular görüşülerek karara bağlandı.

SOSYAL medya hesabından yapılan paylaşımda, “Kaymakamımız Sayın Ercan Öter başkanlığında, ilçemizde görev yapan okul müdürleri ve Bilişim Teknolojileri branş dersi öğretmenleriyle, İzmir Valimiz Sayın Dr. Süleyman Elban’ın himayelerinde yürütülen RoboKod İzmir Bilişim ve Kodlama Projesinin Tanıtım ve Bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi” ifadelerine yer verildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.