SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da okul denetimleri başlıyor

Bu haber 11 Nisan 2021 - 11:22 'de eklendi.

2020-2021 Eğitim ve Öğretim yılı denetimleri başladı. Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından resmi ve özel okullarda yapılacak olan denetimler 28 Mayıs tarihine kadar sürecek.

EDİNİLEN bilgiye göre 19 Mart tarihinde düzenlenen okul müdürleri toplantısında alınan karar gereğince Torbalı ilçesinde bulunan tüm resmi ve özel okullar Milli Eğitim Bakanlığı denetim usullerini uygun olarak Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından denetlenecek. Okul ve diğer eğitim kurumu denetimleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun ve Şube Müdürleri tarafından yapılacak Okulların fiziki durumu, yürütülen iş ve işlemler, tutulan dosya ve defterler, İnternet tabanlı sistemler ve resmi yazışmalar gibi bir çok detayın inceleneceği denetimlerin planlamasının yapıldığı belirtildi.

ÖĞRETMENLERİN DERS DENETİMLERİ OKUL MÜDÜRLERİ TARAFINDAN YAPILIYOR

İLÇE milli eğitim müdürlükleri okul ve kurum denetimlerini yürütürken, Öğretmenlerin ders denetimleri okul müdürlükleri tarafından yapılıyor. Yılda iki kez yapılan ders denetimlerinde okul müdürleri yüz yüze ve uzaktan eğitim uygulamalarına katılarak ders ziyaretleri gerçekleştiriyor.

EN İYİ ŞEKİLDE YAPILACAK

TORBALI İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, okullarda yürütülen iş ve işlemlerin planlı ve düzenli bir şekilde gerçekleştirilmesi için gerekli tüm prosedürlerin uygulandığını belirtti. Okul müdürlüklerinin okullarına sahip çıkmaları gerektiğini sık sık vurgulayan Tosun, “yaklaşık 45 bin öğrencinin eğitim ve öğretim gördüğü bir ilçede yaşıyoruz. Okullarımıza sahip çıkacağız. Görevlerimizi aksatmadan yapacağız. Özellikle küresel salgın tehdidi altındayken hata yapma lüksümüz yok. Bizler Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak denetim görevimizi en iyi şekilde yerine getireceğiz. Planlamalarımızı yaptık ve başlıyoruz. Okul müdürlüklerimizin hazır olduklarına ve bu süreci hep birlikte en iyi şekilde tamamlayacağımıza inanıyorum. Evrak dosyalarından okul kantinlerine kadar, tüm ayrıntılar iğneden ipliğe incelenecek” şeklinde konuştu.

 

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.