SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da nostalji tadında bir akşam daha yaşandı

Bu haber 31 Temmuz 2023 - 0:11 'de eklendi.

Her Cuma ilçe sakinlerine nostalji tadında saatler yaşatan nostalji geceleri dün akşam Güllü filmi ile sona erdi. Başrollerini Türkan Şoray ve Ediz Hun’un paylaştığı unutulmaz yapıt kahkaha tufanı estirdi.

BKM’NİN arkasında bulunan Gazi Çamlığı etkinlik alanında çimlerin üzerinde Yeşilçam’a damga vurmuş Türk filmleri gösterime sunulduğu Nostalji Geceleri programının son haftasında Güllü isimli filmi gösterildi. Başrollerini Türkan Şoray ve Ediz Hun’un paylaştığı unutulmaz yapıt kahkaha tufanı estirdi.

FİLM için yüzlerce kişi minderini alıp gelirken, Torbalı Belediyesi de gösteri boyunca patlamış mısır ve gazoz ikramında bulundu.

7’DEN 70’e yüzlerce kişinin akın ettiği gösterim, Torbalılılara unutulmaz anlar yaşattı. 4 hafta boyunca ilçe sakinlerine unutulmaz anlar yaşatan Nostalji Geceleri, Güllü filmi ile son bulmuş oldu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.