SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da ‘nevruz kutlamaları’ renkli geçti

Bu haber 24 Mart 2021 - 10:33 'de eklendi.

21 MART ile birlikte havalar ısınmaya, karlar erimeye, ağaçlar çiçeklenmeye, toprak yeşermeye, göçmen kuşlar yuvalarına dönmeye başlar. Bu nedenle her yıl 21 Mart bütün canlılar için uyanış, diriliş ve yaradılış günü olarak kabul edilir ve çeşitli etkinliklerle kutlanır.

BU yıl İl Milli Eğitim Müdürlüğü Nevruz programı, Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirildi. Halk eğitim merkezi ve Bahceşehir Koleji işbirliği ile Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe Torbalı Kaymakamı Ercan Öter, Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun,  İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Murat Yener katıldı. Etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.