SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da ‘Nazım Usta’ya Merhaba’ gecesi düzenlendi

Bu haber 23 Haziran 2022 - 3:04 'de eklendi.

Torbalı Kültür Sanat ve Eğitim Derneği dün akşam “Şiirlerle ve Gençlik orotoryosuyla Nazım Usta’ya Merhaba” gecesi düzenledi. Yoğun katılımın olduğu program ayakta alkışlandı

TORBALI’DA önemli çalışmalara imza atan bir grup sanat gönüllüsü, geçtiğimiz aylarda Torbalı Kültür Sanat ve Eğitim Derneği (TOKSED)’i kurmuştu. Kısa süre içerisinde ilçede binlerce kişiye ulaşmayı başaran TOKSED, ilk gösterisini ise dün gerçekleştirdi.

BU kapsamda Belediye Kültür Merkezi’nde “Şiirlerle ve Gençlik orotoryosuyla Nazım Usta’ya Merhaba” gecesi  düzenleyen Torbalı Kültür Sanat ve Eğitim Derneği, muhteşem bir organizasyona imza attı. İlk olarak deneyimli isimlerin Nazım Hikmet’in şiirlerini okuması ile başlayan gece lise öğrencilerinin düzenlediği muhteşem tiyatro oyunu ile son buldu.

YOĞUN katılımın olduğu  “Şiirlerle ve Gençlik orotoryosuyla Nazım Usta’ya Merhaba” gecesi program sonunda ayakta alkışlandı. Torbalı Kültür Sanat ve Eğitim Derneği Başkanı Gonca Başak Öz, program sonrasında yaptığı açıklamada “Nazım Hikmet ustamızı anmak için düzenlediğimiz bu özel gecede bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum. Bu ilk gösterimizdi ama faaliyetlerimizin devamı gelecek. Bizler Torbalı’nın kültür, sanat ve eğitim konusunda daha refah seviye ulaşması için elimizden gelen her şeyi yapacağız.  Ayrıca derneğimizin ilk gecesinde bizlere destek olan herkese sonsuz teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.