SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da muhteşem İlköğretim Haftası!

Bu haber 15 Eylül 2022 - 9:14 'de eklendi.

Okulların açılmasının ardından kutlanmakta olan ilköğretim haftası Torbalı’da renkli görüntülere sahne oldu. Bu kapsamda bugün Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Gazi İlkokulu’nda tören düzenlendi

OKULLARIN açıldığı ilk hafta ilköğretim okullarında İlköğretim Haftası olarak kutlanıyor. Bu kapsamda ilçedeki okullarda törenler düzenlenerek okuma yazma bilmenin önemi üzerinde duruluyor. Toplumda birey olarak söz sahibi ve bilgili olabilmek için okuma yazma bilmenin ve okumanın önemi vurgulanıyor.

EĞİTİM öğretimin temeli ilköğretimde atılması kapsamında hafta boyunca ilköğretimin, okuma- yazma bilmenin ve bilginin topluma, bireye ve insanlığa kazandıracakları hakkında bilgiler veriliyor. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de bu önemli hafta sebebiyle program düzenledi.

OKULLARIN açılmasının ardından kutlanmakta olan ilköğretim haftası Torbalı’da renkli görüntülere sahne oldu. Bu kapsamda bugün Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Gazi İlkokulu’nda tören düzenlendi. Törene Torbalı Kaymakamı Ercan Öter, Torbalı Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Güngör, Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, Torbalı İlçe Jandarma Komutanı Emre Balci, Torbalı Emniyet Müdürü Muhittin Murat Yener, Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Atilla Işıkkaya katıldı.

HAFTANIN anlam ve önemine vurgu yapan konuşmaların ve şiirlerin okunduğu kutlamada, minik öğrenciler gösterileri ile mest etti. Kutlamaların ardından ilçe protokolü sınıfları gezerek öğrencilere başarılar diledi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.