SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da muhtarlar toplantısı yapıldı

Bu haber 13 Mart 2021 - 0:18 'de eklendi.

Muhtarlar Toplantısı Torbalı Kaymakamı Ercan ÖTER başkanlığında Torbalı Ticaret Odası konferans salonunda yapıldı. Toplantıya Kaymakam Ercan Öter, Mahalle muhtarları ve daire amirleri katıldı. Toplantıda koronavirüs ile ilgili konuşuldu.

TORBALI Ticaret Odası konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Torbalı Kaymakamı, mahalle muhtarları ve daire amirleri katıldı. Torbalı Kaymakamı Ercan Öter başkanlığında yapılan toplantıda, koronavirüs ile mücadelede girilen yeni dönemde işbirliğinin önemine vurgu yapıldı. Kaymakam Öter, toplantıda yaptığı konuşmada, halka daha iyi hizmet verebilmek, ilçenin sorunlarını ve ihtiyaçlarını ilk elden dinlemek, Kovid-19 ile ilgili bilgilendirme yapmak için toplandıklarını belirtti.

“VATANDAŞLARIN İHTİYAÇ VE SIKINTILARINI TESPİTİNDE MUHTARLARIN ÖNEMLİ ROLLERİ VAR”

ÖTER, “Muhtar, köyde, mahallede önderlik yapan, iyi şeyler için halkın önünü açan kişidir. Yani devletin temsilcisi ve aynı zamanda halkın da temsilcisidir. Bu anlamda muhtarların, vatandaşlarımızın ihtiyaç ve sıkıntılarının tespitinde önemli rolleri var.” dedi. Toplantıda muhtarların taleplerini dinleyen Kaymakam Ercan Öter muhtarların sorularını da tek tek cevaplandırdı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.