SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da muhtarlar toplantısı Perşembe günü yapılacak

Bu haber 09 Kasım 2021 - 0:45 'de eklendi.

Daha önceleri ayda bir gerçekleşen ve pandemi nedeniyle iki ayda bir yapılmaya başlanan Muhtarlar Toplantısı’nın Kasım buluşması 11 Kasım Perşembe günü Torbalı Ticaret Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek

DAHA önceleri ayda bir gerçekleşen ve pandemi nedeniyle iki ayda bir yapılmaya başlanan Muhtarlar Toplantısı’nın Kasım buluşması 11 Kasım Perşembe günü Torbalı Ticaret Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek. Torbalı Kaymakamı Ercan Öter başkanlığında gerçekleştirilecek olan toplantı saat 10.00’da başlayacak.

TORBALI Kaymakamı Ercan Öter başkanlığında ilçede görev yapan muhtarların katılımıyla Ticaret Odası Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan toplantıda İzmir İl Göç İdaresi Müdürlüğü ve Torbalı Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürlüğünden gelecek olan yetkililerin muhtarlara sunum yapması bekleniyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.