SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da miniklere tiyatro şöleni: “Gülmeyi Unutan Pando” sahnede!

Bu haber 06 Kasım 2025 - 0:37 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi, çocuklara keyif dolu bir hafta sonu yaşatacak renkli bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor.

İZMİR Büyükşehir Belediyesi (İzBB) Ürkmez Çocukça Tiyatro ekibi, “Gülmeyi Unutan Pando” adlı çocuk oyunuyla Torbalılı miniklerle buluşacak.

EĞLENCELİ SAHNE PERFORMANSLARIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

1.MURAT Güzel tarafından yazılıp yönetilen oyun, çocuklara dostluk, sevgi ve mutluluğun önemini eğlenceli bir dille anlatıyor. Renkli kostümler, neşeli müzikler ve eğlenceli sahne performanslarıyla dikkat çeken oyun, minik izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak.

HERKES DAVETLİ

3–8 YAŞ arası çocuklar için uygun olan oyun, 8 Kasım 2025 Cumartesi günü saat 15.00’te Torbalı Belediye Kültür Merkezi’nde sahnelenecek. Torbalı Belediyesi, tüm çocukları ve ailelerini bu neşeli tiyatro gösterisine davet etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.