Torbalı 1. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, toplam 6 taşınmazı icradan satışa çıkarıyor. Zeytinlik, tarla ve sanayi arsalarının yer aldığı araziler milyonlarca liralık bedelleriyle dikkat çekiyor.
TORBALI 1. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu tarafından ilçede bulunan tarla, bağ, zeytinlik ve arsalar icradan satışa çıkarılıyor. Yüzölçümleri binlerce metrekareyi bulan taşınmazlar, milyonlarca liralık muhammen bedelleriyle dikkat çekiyor.
SATIŞLAR E-SATIŞ PORTALI ÜZERİNDEN YAPILACAK
BİR borçtan dolayı satışa çıkarılan taşınmazların ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve detaylı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden dosya numaraları girilerek ulaşılabilecek.
SATIŞA ÇIKARILAN BAZI TAŞINMAZLAR:
SAİPLER Mahallesi’nde 4.838 m² büyüklüğünde arazi
Bağ vasfında görünüp içerisinde 30-35 adet zeytin ağacı bulunan taşınmaz için 3 milyon 871 bin TL kıymet biçildi.
AYRANCILAR MAHALLESİ’NDE TOPLAM 20 BİN M² SULU TARIM ARAZİSİ
İKİ parsel halinde satışa çıkarılan tarım arazilerinin her biri 22 milyon TL değerinde.
AYRANCILAR MAHALLESİ’NDE 6.400 M² ZEYTİNLİK
15-20 YAŞLARINDAKİ verimli ağaçların bulunduğu arazi için 7 milyon 680 bin TL kıymet takdir edildi.
YAZIBAŞI MAHALLESİ’NDE 15.600 M² ZEYTİNLİK
BAKIMLI ancak yolu olmayan bu taşınmaz için 17 milyon 160 bin TL kıymet belirlendi.
YAZIBAŞI MAHALLESİ’NDE 4.458 M² SANAYİ ARSASI
SANAYİ tesisleri ve konutlara yakın konumuyla dikkat çeken arsa için 49 milyon 38 bin TL muhammen bedel belirlendi.
ARTIRMALAR EYLÜL VE KASIM AYLARINDA
SATIŞA çıkarılan taşınmazların artırmaları, 23 Eylül – 24 Kasım 2025 tarihleri arasında farklı günlerde yapılacak. Her parsel için iki ayrı artırma gerçekleştirilecek.
Torbalı’da icradan satışa çıkarılan milyonluk araziler, gerek yatırımcıların gerekse bölgedeki tarım ve sanayi ilgililerinin dikkatini çekiyor.













