SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da midyeyi severek tüketiyoruz

Bu haber 20 Haziran 2023 - 7:09 'de eklendi.

Torbalı ilçesinde birçok kişi midyeyi severek tüketiyor. Özellikle selenyum, kalsiyum, demir, magnezyum, fosfor ve A, B1, B2, B6, B12 ve C vitaminleri yönünden oldukça zengin bir deniz ürünü olan midye büyük ilgi görüyor.

35 YILDIR sektörde olan ve 17 seneden bu yana da Kazımdirik Caddesi üzerinde hizmet veren Mehmet Ata, “Gün geçtikçe ilçemizde midyeye olan talep artıyor. Özellikle bizim midyelerimize olan talep çok iyi. Çünkü midyeler günlük ve kendi çiftliğimizde hazırlıyoruz. İnsanlar bize güven duyuyor. Ayrıca gece saat 3’e kadar açığız. Midye ve çiğköfte seven herkesi kendi markamız olan Ata Çiğköfte’ye bekliyoruz” diye konuştu

MEHMET Usta’nın elleriyle özenle hazırlanan midyeler ve çiğköfteler Torbalılar tarafından yoğun ilgi görüyor. Kazımdirik Caddesi üzerinde iş yerinde hizmet veren Battalbey Torbalıların uğrak yeri oldu.  İşletme sahibi Mehmet Ata,  günlük 100-150 kg çiğköfte ve 4000-5000 adet midye sattığını söyleyerek, “ Müşteri oranımız oldukça iyi olup düzenli olarak günlük iş yapıyoruz. Midye sektöründe iddialıyız ve Torbalıları midyeye doyuracağız” şeklinde konuştu.

35 YILLIK tecrübesiyle Torbalılılara midye satışı yapan Mehmet Ata, Sağlık Bakanlığı onaylı midyeleriyle ilçe halkının güvenle midye yemesini sağlıyor. Sağlık Bakanlığı onaylı midye satan Mehmet Ata, yıllarını bu işe vermiş durumda. Yaşıtları sokaklarda, parklarda oyun oynarken, O, basının üstüne koyduğu tezgâhla sokak sokak gezerek midye sattı.

ATA: “Midye satışımız ile verdiğimiz hizmetten memnun kalan müşterilerimizin talebi üzerine çiğ köfte satışımızla da hizmet veriyoruz. Sıcak bir şekilde satışını gerçekleştirdiğimiz midyeler büyük beğeni topluyor. Torbalı’da midyenin adresi haline geldik. Herkes güvenle midye yiyebilir” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.