SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da mavi kapaklarla dayanışma büyüyor

Bu haber 18 Mayıs 2026 - 8:57 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi tarafından başlatılan mavi kapak kampanyası, kısa sürede vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

KAMU kurumları ve muhtarlıklara teslim edilen mavi kapak toplama kutuları ile ilçenin dört bir yanında kapaklar toplanarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara umut olunuyor.

TORBALI Mahallesi Muhtarı Hüseyin Kuran, yalnızca bir hafta içinde önemli sayıda mavi kapak toplandı. Kampanyaya destek veren vatandaşlara teşekkür ediyorum, desteklerini sürdürsünler lütfen,  dedi.

TORBALI Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Torbalı’da iyilik geri dönüşüyor… Belediyemizce hazırlanan mavi kapak toplama kutularını kamu kurumlarımıza ve muhtarlıklarımıza teslim ettik. İlçemizin dört bir yanında teker teker topluyor, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza umut oluyoruz. Siz de kapakları biriktirerek, en yakın muhtarlığa veya kuruma bırakarak bu iyilik hareketine ortak olabilirsiniz” ifadelerine yer verildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.