SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da ‘Mavi Ay’ seyirlik manzara oluşturdu

Bu haber 01 Eylül 2023 - 10:40 'de eklendi.

Ay’ın Dünya’ya en yakın konumda olduğu, normalden daha parlak ve büyük gözlemlendiği “Süper Ay” Torbalı’da da görüntülendi.

AYNI takvim ayı içerisinde Dolunay evresinin ikinci defa meydana gelmesi ile oluşan “Süper Mavi Ay” kendisini gösterdi. Normalden yüzde 16 daha parlak ve yüzde 14 daha büyük olarak görüntülenen ‘Mavi Ay’ Torbalı’da da kartpostallık görüntüler oluşturdu. Doğa olayı, şehrin birçok noktasından izlenebildi.

‘EN İYİ NOKTADA YERİMİZİ ALDIK’

BAZI vatandaşlar, “İnternette gezinirken Mavi Ay’ın bu gece görüneceğini öğrendim. Ailemi ve ekipmanlarımı alıp, Mavi Ay’ı görüntülemek için erkenden en iyi noktada yerimizi aldık. Saat 04.30 sıralarında en güzel şekilde görüneceğini düşünüyorum. Ben de fotoğraf makinem ile eşsiz doğa olayını görüntülemek istiyorum” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.