SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da LGS toplantısı düzenlendi

Bu haber 05 Haziran 2021 - 17:17 'de eklendi.

6 Haziran 2021 Pazar günü yapılacak olan LGS hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

TORBALI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sınav merkezi olarak belirlenen okulların müdürleri ile Şehit Onbaşı Mustafa Eser İmam Hatip Ortaokulu’nda LGS konulu bir toplantı düzenlendi. Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun’un başkanlık ettiği toplantıya Şube Müdürleri, İş Güvenliği Uzmanı, Okul Sağlığı Birimi Sorumlusu ve Sınav Merkezi Sorumlusu olarak görevlendirilen 35 okul müdürü iştirak etti.

2883 ÖĞRENCİ SINAVA GİRECEK

BU YIL Torbalı ilçesinde bulunan resmi ve özel okulların ortaokul kademesinden mezun olacak 2883 öğrenci Pazar günü ülke genelinde uygulanacak olan Liseye Geçiş Sınavına girecek. Toplantıda okul müdürlerine hitap eden Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, Millî Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan LGS uygulama kılavuzu ve yapılacak iş ve işlemlerle ilgili detaylı bilgi verdi.

KÜRESEL salgın tedbirlerinin yanı sıra sınav güvenliğinin en üst düzeyde uygulanması yönünde çalışmaların devam etmesi talimatı veren Tosun, “sınava girecek 2883 öğrencinin her biri bizim için özeldir ve değerlidir. Onların en rahat şekilde sınava girmeleri ve en ideal sınav ortamının sağlanması için en küçük detayları bile düşünüyoruz. Temennimiz her hangi bir aksaklık olmadan sınav organizasyonunu gerçekleştirmek ve öğrencilerimizin tercih dönemlerinde kendileri için en uygun olan liselere yerleşmeleridir” şeklinde konuştu.

SINAVDA görevli bina sorumlusu, salon başkanı, gözetmen ve sınava girecek tüm öğrencilere başarılar dileyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, öğrenci velilerine de desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.