SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da LGS başarıyla tamamlandı

Bu haber 06 Haziran 2021 - 22:54 'de eklendi.

2020-2021 eğitim ve öğretim dönemi liseye geçiş sınavı başarıyla tamamlandı. Torbalı ilçesinde toplam 35 sınav merkezinde uygulanan LGS’ye 2884 öğrenci katıldı.

6 HAZİRAN Pazar günü iki oturum halinde gerçekleştirilen sınavın 9.30’da başlayan ilk oturumunda sözel, 11.30’da yapılan ikinci oturumunda ise sayısal sorular cevaplandırıldı.

TEDBİRLER ALTINDA GÜVENLİ SINAV

TORBALI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerek küresel tedbirlerin gerekse genel güvenlik tedbirlerinin alındığı 2021 LGS sorunsuz bir şekilde gerçekleştirildi. Günler önce sınavda görevli olan okul müdürleri ile toplantılar düzenlenirken, sınavdan bir gün önce tüm sınav merkezleri tek tek incelenerek sınav hazırlıkları tamamlandı.

SINAV günü de sınav merkezlerine ziyaretlerde bulunan Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun sınav öncesinde öğrencilerle sohbet ederek onlara moral verdi. Her bir öğrencinin ayrı bir değer olduğunu belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Tosun, ” öğrencilerimizin her biri ayrı bir değerdir. Her birinin başarılı bir sınav geçirmesi ve hak ettiği okula yerleşmesi en büyük temennimizdir. İlçemizde şube müdürlerimiz, iş güvenliği ve okul sağlığı uzmanlarımız, okul müdürlerimiz, öğretmenlerimiz ve eğitim çalışanlarımızla işbirliği ve dayanışma içinde güzel bir sınav uygulaması gerçekleştirdik. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Velilerime de destek ve sabırlarından dolayı teşekkür ediyorum. Artık sınav sonuçlarına bakıp tercih dönemine odaklanacağız. Öğrencilerimizin kendileri için en doğru tercihi yapmaları için eğitim yöneticileri, öğretmenlerimiz ve velilerimizle birlikte onlara en iyi şekilde rehberlik ve danışmanlık hizmeti sunacağız” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.