SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da lazer markalama devrini 4m başlattı

Bu haber 24 Mayıs 2022 - 3:21 'de eklendi.

13 yaşında kişiye özel bardak satışı ile mesleğe adım atan Mustafa Sarıgöllü, şimdilerde ilçenin önemli reklam ajansları arasında bulunan firmanın başında yer alıyor. Genç işletmeci, Torbalı’da eşi benzeri bulunmayan lazer markalama makinesini de getirerek bu işte söz sahibi oldu

YAKLAŞIK 7 aydır Alpkent Mahallesi Saat Kulesi civarında hizmet veren 4m Reklam Ajansı’nın başında bulunan Sarıgöllü, açık hava reklamcılığı, promosyon, grafik tasarım–dijital baskı ve ilçe genelinde tek olan lazer markalama işlerini yapıyor.

TÜM YÜZEYLERE İŞLEM UYGULANABİLİYOR

20×20 santimetrekarelik alanlar (ahşap, metal, alüminyum, çelik, çakmak & kişiye özel ürünler, deri ve endüstriyel ürün yüzeyleri) işlenebiliyor.

‘TORBALI’DA LAZER MARKALAMA YAPAN TEK FİRMAYIZ’

TORBALI’DA tek olan lazer markalama işini de bir süredir yaptıklarını ve büyük ilgi gördüklerini anlatan Sarıgöllü Özellikle büyük şirketlerin ilgi gösterdiği bir cihaz… Çünkü istenilen her obje üzerine markanızı işleyebiliyorsunuz. Objeleri kişiselleştiriyoruz. Hatta Güney İzmir genelinde bu makine tek diyebilirim” diye konuştu. Mustafa Sarıgöllü İletişim: 0 536 447 14 84

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.