SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da kuyumculardan 100. yıl indirimi!

Bu haber 28 Ekim 2023 - 10:45 'de eklendi.

İzmir Kuyumcular Odası, Cumhuriyet’in 100. Yılı nedeniyle dünden başlamak üzere üç gün boyunca, 14 ayar altın ürünler le pırlantada yüzde 10 indirim kampanyası başlattı. Başkan Buyrukçu, kampanyanın Torbalı ve İzmir genelindeki tüm kuyumcularda geçerli olacağını bildirdi.

CUMHURİYET’İN kuruluşunun 100. Yıl dönümü nedeniyle çeşitli kurum ve kuruluşlar kutlama programı yaparken, İzmir Kuyumcular Odası da bu güne özel indirim kampanyası başlattı. Alınan karara göre dün (27 Ekim Cuma) başlayacak ve üç gün sürecek kampanya kapsamında, tüm 14 ayar altın ürünlerinde ve pırlantada yüzde 10’luk indirim uygulanacak.

PAZAR GÜNÜ AVM’LERDEKİ KUYUMCULAR AÇIK OLACAK

İZMİR Kuyumcular Odası Başkanı Murat Kurtuluş Buyrukçu, Kemeraltı’ndaki Kuyumcular Çarşısı’nı bayraklarla süslediklerini, her dükkanda bayrak astıklarını belirterek, “Bu özel gün dolayısıyla biz de Kuyumcular Odası olarak indirim kampanyası başlattık. Cuma ve Cumartesi günü tüm kuyumcularımız, Cumhuriyet’in 100. Yıldönümü nedeniyle tüm 14 ayar altın ürünlerinde ve pırlantada yüzde 10’luk indirim uygulayacak. Pazar günü, 29 Ekim nedeniyle esnafımızın dükkanları kapalı olacağından, kampanya AVM’lerdeki kuyumcu meslektaşlarımız tarafından devam ettirilecek” açıklamasında bulundu.

ATATÜRK’ÜN İZİNDE, CUMHURİYET’İN YILMAZ SAVUNUCULARIYIZ

KUYUMCU esnafının, Ahi evran kültürünün bir parçası olduğunu, sektörün yüz yıllar öncesine uzandığını belirten İzmir Kuyumcular Odası Başkanı Murat Kurtuluş Buyrukçu, “Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda ilerleyen Cumhuriyet çocuklarıyız. Tüm kuyumcular olarak, Cumhuriyet’in yılmaz birer savunucuyuz. Bu vesileyle hem esnafımızın, hem de tüm yurttaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyoruz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.