SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da kurulan bu pazarda her şey var!

Bu haber 19 Haziran 2022 - 0:51 'de eklendi.

Torbalı’da yıllardır perşembe ve salı günleri kurulan bit pazarında aradığınız her şeyi bulmak mümkün. Bit pazarında ikinci ev eşyaların dışında tarihi ev eşyaları da satılıyor.

ÜLKE genelinde toplumunun önemli kültürel ögelerinden biri olan semt pazarları her dönem ilgi görüyor. İlçe de haftanın her günü farklı mahallelerde semt pazarları kuruluyor. Torbalı’da kurulan semt pazarlarından en büyüğü olan Perşembe pazarına diğer mahallelerden her hafta on binlerce kişi geliyor.

ON binlerce kişiyi Tepeköy’e getiren semt pazarında giyim, sebze, meyve ve balık bölümünün dışında birde bit pazarı bölümü bulunuyor. Yıllardır Perşembe pazarında ilçe halkına hizmet veren bit pazarında ürün çeşitliliği göze çarpıyor.

TORBALI’DA yıllardır Perşembe pazarının bir bölümünde bit pazarı kuruluyor. Bit pazarında ikinci el kıyafet ve antika eşyalar satılıyor. Pazardan özellikle maddi durumu iyi olmayan insanlar alışveriş yapıyor. Uzun yıllar Tepeköy İZBAN istasyonu civarında kurulan bitpazarı şuanda eski köylü pazarının yerine kuruluyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.