SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da koronavirüse rağmen tıka basa yolculuk!

Bu haber 19 Kasım 2020 - 15:48 'de eklendi.

Koronavirüs salgınına rağmen Torbalı’da tıka basa dolu yolcu taşıyan minibüsler, pes dedirtti. Vatandaşlar denetim olmadığından şikayet ederek, tepki gösterdiler

VATANDAŞIN koronavirüsten korunmaya çalıştığı, özellikle toplu taşıma araçlarında sosyal mesafeyi korumaya özen gösterdiği şu günlerde Torbalı’da gelen bir görüntü ‘pes’ dedirtti. Torbalı-İzmir dolmuşunun tıka basa dolu olması nedeniyle vatandaşlar hem şoföre tepki gösterdi hem de toplu taşıma araçlarında sosyal mesafeyi koruma kuralına uyulmasını istedi.

AYAKTA çok sayıda yolcunun taşındığı dolmuşta 30 kişiye yakın kişinin olduğu öğrenilirken, kurallara uyulmadığı gözlemlendi.

TÜRKİYE’DE yetkililer koronavirüs tedbirlerini birbirini ardına açıklarken, bazı alanlarda sosyal mesafenin hala korunamıyor olması vatandaşı isyan ettiriyor. Torbalı-İzmir arası yolcu taşıyan bir dolmuşun tıka basa hali korkuttu.

İÇERİSİ büyük oranda dolu olan dolmuşun görüntüsünü çeken bir vatandaş, gazetemize fotoğrafı ulaştırdı. Dolmuşta bırakın sosyal mesafenin korunmasını, ayakta yolculuk eden vatandaşların birbirine hastalık bulaştırma tehlikesine rağmen dolmuş şoförünün aracı bu kadar çok insanla doldurması tepki çekti.

BUNUN için de önlemler alınması gerektiğini söyleyen vatandaşlar yarı yarıya kuralı için denetimlerin artırılmasını istedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.