SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da konut fiyatları tavan yaptı

Bu haber 06 Aralık 2021 - 1:59 'de eklendi.

İngiltere’de bir emlak şirketi tarafından yapılan araştırma sonucunda son bir yılda konut fiyatlarının en çok arttığı şehirler açıklandı. 150 şehrin yer aldığı listede ise İzmir ikinci sırada yer aldı. Dünyada son bir yılda konut fiyatlarının en çok arttığı şehirler açıklandı.

LİSTEDE, Türkiye’den üç şehir ilk 10’da yer aldı. 55 ülke ve 150 şehri kapsayan araştırma İngiltere merkezli emlak şirketi “Knight Frank” tarafından yapıldı. Konut fiyatlarının en fazla arttığı şehir yüzde 30,8 ile Kanada’nın Halifax kenti oldu.

İZMİR yüzde 30 fiyat artışıyla listenin ikinci sırasında yer aldı. İzmir genelinde 30 ilçe arasında ise Torbalı konut fiyatları artışında 1. oldu. Torbalı’da konut fiyatları ve kiralar son 1 yılda neredeyse 2 katına çıktı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.