SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da kısıtlama altında Anneler Günü kutlaması

Bu haber 08 Mayıs 2021 - 17:32 'de eklendi.

Çiçekçilik sektörü Anneler Günü nedeniyle en hareketli dönemlerinden birini yaşıyor. Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle çiçekçiler, bu yıl evlerde kutlanacak Anneler Günü için hazırlıklarını tamamladı. Bu anlamlı gün için siparişlerin arttığını söyleyen Çiğdem Çiçekçilik sahibi Semih Şen, şimdiden çok sayıda sipariş aldıklarını ifade etti.

Ülkelere göre kutlama tarihleri değişen bu anlamlı gün, Türkiye’de mayıs ayının ikinci haftasının pazar günü kutlanıyor. Yani bu yılki Anneler Günü 9 Mayıs’a denk geliyor. Çiçekçilik sektörü için en önemli günlerden birinin Anneler Günü olduğunu belirten Çiğdem Çiçekçilik sahibi Semih Şen, bu özel gün için Sevgililer Günü’nden daha fazla talep aldıklarını anlattı.

Annelerin herkesin kalbinde özel bir yere sahip olduğunu dile getiren Şen, “Sokağa çıkma yasağı olmasına rağmen çiçekçilerin muafiyeti var. Bu nedeniyle gün boyu evlere çiçek götüreceğiz. Şimdiden yoğun bir ilgi oluştu. Bu özel gün esnafımıza bir can suyu verecek” dedi.

“30 kişilik dev kadromuzla Anneler Günü’na hazırız” diye konuşan Semih Şen, www.getircicek.netwww.torbalicicekcilik.comtorbalicicek.com.tr internet siteleri üzerinden sipariş aldıklarını, ayrıca 0232 856 99 33 ile 0505 414 72 68 numaralı telefonları arayabileceklerini sözlerine ekledi.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.