SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da kebabın yeni adresi

Bu haber 10 Kasım 2015 - 7:34 'de eklendi.

Üç iş arkadaşı tarafından kurulan Kebapçı İsmail Usta, Torbalı’da kebabın yeni adresi haline geldi. Mekân, zengin menüsünün yanı sıra birbirinden farklı lezzetleriyle de büyük beğeni topluyor.

SON yıllarda İzmir-Aydın asfaltı üzerinde yapılan yatırımlar ile bölge büyük bir hareketlilik kazandı. Yatırımcılar için oldukça revaçta olan bölgeye bir yatırım da geçtiğimiz haftalarda geldi. Üç iş arkadaşı, önemli bir yatırıma imza atarak Kebapçı İsmail Usta’yı hizmete açtı. Yıllardır kebapçılık yapan İsmail Şahan, Çorba Ustası Mehmet Toprak ve Döner Ustası Mehmet Ayder’in ortaklığında kurulan mekân, zengin bir menüye sahip. İlçede yemek sektörü üzerine bir boşluk gördüklerini ve gerçekleştirdikleri bu yatırımla da bunu giderdiklerini dile getiren Mehmet Toprak, “Bundan böyle lezzetin yeni adresi Kebapçı İsmail Usta olacaktır. İnsanlar başta kebap olmak üzere en iyi et yemeklerini ve ızgara çeşitlerini bu mekânda tadacak” dedi.

İŞ ARKADAŞLARI ORTAK OLDU

Yemek sektörü, Torbalı’da revaçta olan sektörlerin başında geliyor. Bu alanda yapılan yatırımların ardı arkası kesilmiyor. İrili ufaklı birçok mekân hizmet vermeye başlarken, bu sektör ilçede ciddi bir ekonomi de oluşturmuş durumda. Bu sektöre önemli bir yatırımda İsmail Şahan, Mehmet Toprak ve Mehmet Ayder’den geldi. 7 yıldır birlikte çalışan iş arkadaşları, iş dünyasına atılmaya karar verdikten sonra da geçtiğimiz aylarda bunu hayata geçirmek için çalışmalara başladı. Kısa süre önce İzmir-Aydın asfaltı üzeri Ziraat Bankası şubesi yanında hizmete giren Kebapçı İsmail Usta, büyük ilgi görüyor. Geniş bir müşteri potansiyeline ulaşan mekân, zengin menüsü ve üst düzey hizmet anlayışıyla dikkat çekiyor.

250 KİŞİ KAPASİTELİ

20 kişilik bir ekibe sahip olan Kebapçı İsmail Usta, 600 metrekarelik mekânında aynı anda 250 kişiyi ağırlayabilecek bir kapasiteye sahip. Mekân, sabah 08.00’den akşam 03.00’e kadar müşterilerine hizmet veriyor. Çok yakında ise hizmet 7/24’e kadar deva edecek. Zengin menüye sahip olan mekân, özellikle kebap çeşitleri ile dikkat çekiyor. İşletme ortaklarından İsmail Şahan: “Tek tip kıyafet giyen personelimiz, bu işte deneyimli. İlçenin lezzet durağı haline geleceğiz. Sadece ilçe halkının değil, İzmir-Aydın asfaltından geçen sürücüler de yemek yemek için buraya geliyor. Kısa süre önce hizmet vermeye başlamamıza rağmen, geniş bir müşteri kitlesine ulaştık” ifadelerini kullandı.

ETLER ZIRHLA ÇEKİLİYOR

Birbirinden lezzetli yemek çeşitlerinin yer aldığı menüde her damak zevkine hitap edecek ürün bulmak mümkün. Mehmet Ayder, “Kebap çeşitlerimiz müşteriler tarafından büyük beğeni topluyor. Etlerimizi zırhla çekip hazırlıyoruz. Bu etin daha lezzetli olmasını sağlıyor. Lahmacunlarımız tamamen Antep usulünde yapılıyor. Kuzu ciğerimiz ise Diyarbakır usulü hazırlanırken, Mardin’in meşhur içli köftesi de menümüzde yer alıyor. Mekânımız günün büyük bir kısmında hizmet veriyor. Ürünlerimizin hiçbirinde katkı maddesi bulunmuyor. Bu özelliğimiz sayesinde yemek çeşitlerimiz çok daha lezzetli. Mekânımızda aile yerimiz ve toplantı alanımız da mevcuttur. Toplantılı yemeklere ev sahipliği yapacak kapasiteye de sahibiz” şeklinde konuştu.

MENÜDE YOK YOK

Kebapçı İsmail Usta’nın menüsünde adeta yok yok. Zengin bir kahvaltı menüsüne sahip olan mekânda, cimbom’dan ezo geline kadar tam 9 çeşit çorba günlük olarak çıkıyor. İçli köfte, patates cips, köz patlıcan ve fındık lahmacun gibi ara sıcakların yer aldığı işletmede Konya Menü ise Konya’nın yöresel lezzetleri de müşterilerin damak zevkine sunuluyor. 4 farklı döner çeşidinin yer aldığı mekânda 18 çeşit de kebap yemeği yer alıyor. Saç tava ve kiremitte hazırlanan lezzetli yemeklerde menünün diğer zenginlikleri arasında yer alıyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.