SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da Kasım ayı Muhtarlar toplantısı gerçekleşti

Bu haber 26 Kasım 2021 - 5:27 'de eklendi.

Torbalı Kaymakamlığı tarafından muhtarlar toplantısı gerçekleşti. Torbalı Ticaret Odası Konferans Salonu’nda gerçekleşen toplantıda muhtarlar sorunlarını dile getirdi

TOPLANTIYA Torbalı Kaymakamı Ercan Öter’in yanı sıra ilçedeki kurum müdürleri ve çok sayıda muhtar katıldı. Katılımı zorunlu olan kamu kurum daire amirleri de bu sorunları not alırken çözüm bulunması konusunda gerekli işlemlerin başlayacağını belirtti.  Muhtarların sorularını sormasının ardından İzmir İl Göç İdaresi Müdürlüğü, muhtarlara ve kurum amirlerine sunum yaptı.

İZMİR İl Göç İdaresi Müdürü Ela Şençolaklar ve ilgili birim amirlerinin yaptığı sunumda yabancı uyruklu vatandaşlar ile ilgili bilinmesi gerekenler anlatıldı. Gerçekleşen sunumun ardından kurum müdürleri ve muhtarlar yabancı uyruklu vatandaşlarla ilgili yaşanan sorunları dile getirerek, bu sorunların İzmir İl Göç İdaresi Müdürlüğü tarafından çözülmesini talep etti.

İL Müdürlüğünden gelen heyet ise sorunların çözülmesi konusunda notlarını aldı. İzmir İl Göç İdaresi Müdürlüğü’nün sunumunun ardından ise Torbalı İlçe Nüfus Müdürü Gökhan Yavaş ve ilgili personel muhtarlara bir sunum yaptı. Kısa süren sunumun ardından muhtarlar İlçe Nüfus Müdürü Gökhan Yavaş’a merak ettikleri soruları sordu. Öte yandan Torbalı Kaymakamı Ercan Öter, sorunların çözümlere kavuşması adına bu toplantıların devam edeceğini kaydetti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.