SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da karantinada olması gereken kadın, fatura ödemek isterken yakalandı

Bu haber 30 Aralık 2020 - 9:43 'de eklendi.

TOPLU taşıma araçları başta olmak üzere, resmi kurumların önünde oluşan görüntüler, “korona nasıl bitsin” dedirtiyor. Önceki gün de Gediz Elektrik önünde kuyrukta bekleyen bir kişinin karantinada olması gerekirken, fatura ödemek için dışarı çıktığı öğrenildi. Kurum girişinde ‘Hayat Eve Sığar’ uygulamasının kontrolü sırasında belirlenen koronavirüs’lü hasta evine gönderildi.

RESMİ kurumlarda alınan önlemler gereği vatandaşlar içeriye tek tek alınırken, kurum önünde oluşan kalabalık koronavirüs salgınına adeta davetiye çıkarıyor.

ÖZELLİKLE bankalar önünde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlara emniyet güçleri sık sık uyarıda bulunsa da sorun bir türlü aşılmıyor. Özel ve kamu bankalarının önünde uzun kuyruklar oluşması bir takım tedbirleri de beraberinde getirse de genel anlamda bu tedbirlere uyulmuyor.

BANKA şubelerinde güvenlik personelleri ve polis, insanlar arasında en az 2 metrelik mesafenin korunmasına yönelik uyarılarda bulunsa da bu durum Torbalı’da pek dikkate alınmıyor. Son olarak Tepeköy Mahallesinde bulunan AYDEM Elektrik Fatura yatırma merkezi önünde oluşan kalabalık koronaya adeta davetiye çıkartıyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.