SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da kanlı infaz! Kahvede otururken öldürüldü

Bu haber 11 Kasım 2020 - 14:51 'de eklendi.

Torbalı’da akıllara durgunluk veren bir cinayet gerçekleşti. Atatürk Mahallesi’nde ikamet eden ve geçimini davulculuk yaparak sağlayan Hasan Sarı (52) isimli vatandaş kahvede oturduğu sırada infaz edildi.

GÖRGÜ tanıklarının verdiği ifadeye göre Hasan Sarı kahvede oturduğu sırada içeriye gelen yüzü maskeli bir kişi, Sarı’nın kafasına ateş ederek olay yerinden arabayla kaçtı. Yaşanan olay sonrası olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

TORBALI İlçe Emniyet Müdürlüğü geniş çaplı bir soruşturma başlatarak katilin peşine düştü. Emniyet’in başarılı çalışması sonucu cinayet zanlısının kısa süre içerisinde Bornova’da yakalandığı öğrenildi. Edinilen bilgilere göre M.K. isimli cinayet zanlısının verdiği ilk ifadede, Hasan Sarı ile aralarında kan davası olduğunu ve cinayeti bu nedenle işlediğini söylediği belirtildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.