Türk Kızılay Ege Kan Merkezi Müdürü Dr. Barış Dolaş ve Türk Kızılay Torbalı Şube Başkanı Ali Yadık, önümüzdeki hafta Torbalı’da düzenlenecek kan bağışı etkinliği öncesi hazırlıkları değerlendirmek amacıyla Torbalı Kaymakamı Adem Çelik’i ziyaret etti.
ZİYARETTE yaklaşan kan bağışı programının detayları, hedeflenen katılım ve ilçede kan ihtiyacının karşılanmasına yönelik çalışmalar ele alındı. Yetkililer, Torbalı halkının bugüne kadar gösterdiği duyarlılığa teşekkür ederek yeni etkinlikte de güçlü bir katılım beklediklerini ifade etti.
KIZILAY yetkilileri, düzenlenecek kampanyanın yalnızca acil hastalar için değil, tüm Türkiye’deki kan stoklarının güçlendirilmesi açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. Etkinlik boyunca vatandaşların kolay erişim sağlayabilmesi için planlamaların titizlikle yapıldığı belirtildi.
KAYMAKAM Adem ÇELİK ise kan bağışının hayati önemine dikkat çekerek Torbalı’daki vatandaşları bu anlamlı kampanyaya destek olmaya davet etti.
ÖNÜMÜZDEKİ hafta düzenlenecek kan bağışı etkinliğine ilişkin tarihler ve noktalar, Kızılay tarafından kısa süre içinde kamuoyuyla paylaşılacak.















