SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da kaliteli çantaları ucuza alacağınız yer: Kahraman Çanta

Bu haber 28 Nisan 2023 - 22:49 'de eklendi.

45 yıldır meslekte olan ve 4 yıldır da Ertuğrul Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerindeki Kahraman Çanta’yı işleten İshak Kahraman, ilçedeki kaliteli çantaların uygun fiyata alınacağı yeri işletiyor. İshak Usta, ayrıca çanta, mont, deri mont gibi ürünlerin tamirini ve boyasını yaptığını söyleyerek, ‘Tamirde sınır yoktur’ şeklinde konuştu.

YILLAR önce ayakkabı ile sektöre adım atan İshak Kahraman, sonrasında deri mont, çanta ve bavul imalatı ile modelistliği yaptı. Çıraklıktan bu mesleği öğrenen Kahraman, İzmir’in yanı sıra Manisa Salihli ve Antalya’da işini sürdürdü. 4 yıl önce de Torbalı’ya yerleşen çanta ustası İshak Kahraman, eski Jandarma arkası olan Gonca Eczanesi yanındaki dükkanı tutarak mekanını açtı.  Kahraman, sattığı ürünlerinin bir kısmını da kendi imal ediyor.

‘KALİTEMİZ ÇOK YÜKSEK AMA FİYATLARIMIZ ÇOK UYGUN’

İŞİ mutfağında öğrenen ve çevresinde ‘çanta sihirbazı’ olarak bilinen İshak Usta, kişiye özel çanta imalatı da yapıyor. Vazgeçilemeyen kot pantolonu veya evinizdeki herhangi bir giysiyi çanta yapabilen Kahraman, ayrıca kişinin evinde ördüğü çantalara da astar ve sap yapıyor. Çanta kalitesinde, Torbalı’nın hatta İzmir’in üstünde bir işçilik yaptıklarını anlatan Kahraman, ‘Kalitemiz çok yüksek ama fiyatlarımız çok uygun’ diye konuştu.

ENVAİ ÇEŞİT ÇANTA SATIYOR

SATIŞINI yaptığı envai çeşit çanta arasında sırt çantası, çapraz çanta, fantezi bay-bayan çanta çeşitleri,  postacı çantaları, bilgisayar ve evrak çantaları, bay-bayan cüzdan ile kartlık bulunuyor. Ayrıca araç içi kedi köpek gibi evcil hayvanların yatakları ile pusetinin de kişiye özel imalatını gerçekleştiriyor.

YARIM ASRINI BU MESLEĞE VERMİŞ

İSHAK Kahraman, neredeyse yarım asrını bu mesleğe verdiğini ve sattığı çantaların birinci sınıf gerçek deri olanlarının yanı sıra tamamen el işçiliği olan çantalar ve emitasyon çantalarının da bulunduğunu söyleyerek, kaliteyi ucuza almak isteyenleri beklediklerini anlattı.

İshak Kahraman İletişim: 0 507 974 82 27

Facebook: Kahraman Çanta

Instagram : Kahraman Çanta

https://www.albigo.com

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.