SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da kahkaha tufanı esti

Bu haber 16 Haziran 2022 - 19:58 'de eklendi.

Torbalı’da merakla beklenen Cihan Talay’ın stand up gösterisi dün akşam BKM’de gerçekleşti. İbrahim Danış ve Yılmaz Yalçın işbirliğiyle gerçekleşen stand up gösterisine Torbalı dışından da yoğun katılım oldu

TORBALI’DA merakla beklenen Cihan Talay’ın stand up gösterisi dün akşam BKM’de gerçekleşti. İbrahim Danış ve Yılmaz Yalçın işbirliğiyle gerçekleşen stand up gösterisine Torbalı dışından da yoğun katılım oldu. 700’ü aşkın kişinin katıldığı gösteride Cihan Talay, stand up gösterisinde mahalle yaşamındaki gözlemlerinden ve ailesinden bahsetti. “Yaşadığında değil ama anlattığında komik” şeklinde mizaha yaklaşımını özetleyen başarılı komedyen, Torbalılılara unutulmaz anlar yaşattı. Kahkahanın eksik olmadığı gösteri sonunda, dileyenlerin fotoğraf çekilme isteğini kırmayan Cihan Talay, Torbalı’ya tekrar gelmek istediğini söyledi. Gün boyu Torbalı’da çeşitli noktalarda da gezen Talay, “Çok güzel bir seyirci var. Ben çok keyif aldım. Yeni oyunla eylül-ekim ayında tekrar burada olmak istiyorum” dedi.

ORGANİZASYON sorumluları İbrahim Danış ve Yılmaz Yalçın, “Bugün belki de Torbalı’da biletli olarak düzenlenen en kalabalık gösteriye imza attık. Yaş sınırından dolayı geri çevirmek zorunda kaldığımız ailelerden de özür dileriz. Çok keyifli bir akşamdı. Cihan Talay mütevazi kimliğiyle gönlümüzde taht kurdu. Ayrıca bu gösteriyi dip fiyatlarda yapmamıza öncülük eden Luvia Estetik ve Güzellik Merkezi , Ege 5 Sürücü Kursu, Prodiş, Deniz Akademi, By Bekir Korkmaz Erkek Kuaförü, İstikbal-Çatalkaya, Ha-Ke Kereste(İsmail Yılmaz) ve Pidelio’ya, salon için bize ellerinden gelen her türlü desteği veren Torbalı Belediyesi ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Serkan Tekin’e teşekkür ederiz. Sanat dolu etkinliklerimiz yıl boyu devam edecek” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.