SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da kadınlar, ‘Süslü Kadınlar Bisiklet Turu’nda pedal çevirdi

Bu haber 19 Eylül 2023 - 10:47 'de eklendi.

Torbalı’da 3. kez düzenlennen süslü kadınlar bisiklet turu’na yoğun ilgi gösterildi. İlknur Tunger öncülüğünde gerçekleşen bisiklet turu, renkli görüntülere sahne oldu

TUNGER, ‘kadının birlik ve beraberliğini ve gücünü herkese gösterdik’ diye konuşurken, “Senede bir gün eşzamanlı olarak yapılan Süslü Kadınlar Bisiklet Turu’ndaki ‘süs’ kafaları karıştırıyor. Ona bir aciklama getirmek isterim. Bizler süslü olarak kendimizi teşhir etmek için değil bilakis tam aksine bir KADIN olarak erkeklerin bizleri istediği gibi bir kalıba sokmasina karşıt görüş olarak bu ismi koyduk.

KADIN güçlüdür, kadın özeldir, kadın güzeldir. Mottolarından yola çıkarak anaçlığın da bizlere verdiği hissiyatla istediğimiz gibi giyinme ve dilediğimiz gibi bisiklet sürme özgürlüğünü savunduğumuz için “süslü”…” ifadelerine yer verdi.

YÜZLERCE bisiklet tutkunu ilçeyi gezerken, ilçe sakinleri de çalan müziklere eşlik ederek coşkuya ortak oldu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.