SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da kaçak moloz dökümüne pişman eden ceza!

Bu haber 04 Mayıs 2024 - 11:21 'de eklendi.

Gelecek nesillere daha sağlıklı bir çevreyi miras olarak bırakmayı hedefleyen Torbalı Belediyesi, şehir içinde ve kırsal bölgelerde izinsiz moloz dökümüne karşı mücadelesini sürdürüyor. Bu kapsamda belediye ekipleri kaçak moloz dökümü yapan bir araca 106 bin liralık ceza yazdı

GELECEK nesillere daha sağlıklı bir çevreyi miras olarak bırakmayı hedefleyen Torbalı Belediyesi, şehir içinde ve kırsal bölgelerde izinsiz moloz dökümüne karşı mücadelesini sürdürüyor. Belediye Başkanı Övünç Demir’in talimatlarıyla, kaçak moloz dökümlerinin denetimini artıran Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ayrancılar’da kaçak moloz dökümü yapan Nerman Hafriyat şirketine ait araçlara ceza yazdı. Döküm yapan araçları suçüstü yakalayan zabıta ekipleri 35 NN 107 plakalı araca Kabahatlar Kanunu kapsamında 106 bin TL’lik ceza tutanağı tuttu. Denetimlerin ilçe genelinde devam edeceği öğrenilirken, hiç kimsenin çevreye bir çöp dahi atmasına müsaade edilmeyeceği ifade edildi.

DEMİR: KİMSENİN GÖZÜNÜN YAŞINA BAKMAYACAĞIZ

TORBALI Belediyesi, çevreyi kirletenlere karşı mücadelesini sürdürüyor. Bu kapsamda çevreye izinsiz moloz, çöp döken firma ve kişilere de cezai işlem uygulanıyor. Kaçak moloz dökümü çalışmaları hakkında mücadelelerini aralıksız sürdürdüklerini belirten Başkan Demir, Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin bu konuda sıkı bir çalışma yürüttüğünü söyledi. Ekiplerin her ihbarı 7 gün 24 saat takip ettiklerini belirten Demir, “Israrla çevre kirliliğine sebep olacak şekilde, tarla ve ormanlık alanlara ya da boş meralara döküm yapan vatandaşlarımıza, Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz cezai işlem uygulamaktadır. Bu konuda denetimlerimiz aralıksız sürmektedir. Kimsenin doğamızı katletmesini, çevremizi kirletmesine müsaade etmeyiz. Tespit ettiklerimizin de gözünün yaşına bakmayız” dedi. Başkan Demir, konuyla ilgili tüm şikayetleri titizlikle değerlendirdiklerini olası döküm olayına şahit olanların vatandaşların belediyeyi aramasını istedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.