SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da İstiklal Marşı’nın Kabulünün 101. yılı kutlandı

Bu haber 12 Mart 2022 - 4:12 'de eklendi.

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü nedeniyle bugün Torbalı’da dev bir program gerçekleşti.

PROGRAMA Torbalı Belediyesi Kültür Merkezinde Torbalı Kaymakamı Ercan Öter, Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, daire amirleri, mahalle muhtarları, vatandaşlar ve öğrencilerimizin katılımı ile yapıldı.

CENGİZ Topel Ortaokulu tarafından hazırlanan programda günün anlam ve önemini belirten konuşmalardan sonra şiirler okundu. Program kapsamında bir de tiyatro gösterisi yapıldı. Öğrenciler tarafından hazırlanan resim sergisi de tam not alırken, program tüyleri diken diken etti.

PROGRAMA katılan Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, “Türk milletinin büyük bir fedakârlık ve azimle kazandığı İstiklal Mücadelesini en yüksek duygularla anlatan ve Türkiye Cumhuriyetinin temellerini inanç, mücadele, birlik ve beraberlik harçlarıyla yükselten İstiklal Marşımız, Türk milletinin var olma mücadelesini ve başarma gücünü ebedileştirmiştir.

DÜNYADA tüm milletlerin milli marşları vardır. Ancak bir tek Türkiye Cumhuriyeti’nin İstiklal Marşı var. Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un da dediği gibi ‘Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın’ ” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.