SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da işsizlik ödeneği teselli oluyor!

Bu haber 16 Mart 2022 - 20:01 'de eklendi.

Torbalı’nın en yoğun kurumlarının başında gelen İŞKUR, çalışmalarıyla dikkat çekemeye devam ediyor.

TORBALI’NIN yanı sıra Selçuk, Tire, Ödemiș, Bayındır, Beydağ ve Kiraz olmak üzere 7 ilçeye hizmet götüren İŞKUR, düzenlediği kurslar, iş başı eğitim programları gibi çalışmalarla sektörün nitelikli eleman ihtiyacını karşılarken işsizliği bitirmek için yoğun çaba sarf ediyor.

TÜRKİYE’NİN en fazla göç alan bölgelerin başında gelen Torbalı’da işveren ve işçiyi buluşturan aracı kurum olan İŞKUR’un çalışma yoğunluğu işsizlik maaşı alan vatandaşların sayısını da oldukça düşürdü.

İŞSİZLİK maaşı 6, 8 ve 10 ay olmak üzere veriliyor. Devletin işsiz kalan vatandaşların mağduriyet yaşamaması için verdiği işsizlik maaşı işsizlere teselli olsa da İŞKUR personeli bu maaşı alan vatandaşlarla oldukça yakından ilgileniyor.

KALİFİYELİ oldukları meslek grubu sektöründe eleman açığı olan firmaların talebi doğrultusunda bugüne kadar binlerce işsizi iş sahibi yapan Torbalı İŞKUR’da asıl hedef bu sayıyı minimum seviyeye düşürmek.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.