SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da İlköğretim Haftası kutlandı

Bu haber 16 Eylül 2021 - 1:56 'de eklendi.

İlköğretim haftası Atatürk anıtına çelenk sunma programı ile kutlandı.

YAKLAŞIK 35 bin öğrencinin eğitim ve öğretime başladığı Torbalı ilçesinde İlköğretim Haftası etkinlikleri yapılıyor. Atatürk meydanında düzenlenen programa Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, Şube müdürleri Abdurrezak Kaldan, Nilüfer Buyruk ve Ramazan Öney’in yanı sıra okul müdürleri, öğretmenler, öğrenci velileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Atatürk anıtına çelenk sunulmasının ardından saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla program sona erdi.

CAFER TOSUN MESAJ YAYINLADI

İLKÖĞRETİM haftası nedeniyle bir mesaj yayınlayan Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, küresel salgınla yaşamaya devam etmenin ve tüm zorluklara rağmen eğitim-öğretim faaliyetlerinin devam ettirilmesinin önemine vurgu yaptı. Tosun, ” toplum olarak birbirimizin karşısında değil, yanında olmalıyız. Hep birlikte ülkemiz için çalışmalı, eğitimli bireyler yetiştirmek için çaba sarf etmeliyiz. Millet olarak birlik ve beraberliğimizi daima muhafaza etmeliyiz” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.