SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da İlköğretim Haftası kutlandı

Bu haber 13 Eylül 2023 - 22:07 'de eklendi.

İlköğretim Haftası nedeniyle dün Muratbey Mahallesi’nde eğitim veren Kazımpaşa İlkokulu’nda kutlama programı gerçekleştirildi.

KUTLAMA programına; İlçe Kaymakamı Ercan Öter, Belediye Başkanı Mithat Tekin, İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Murat Yener, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Sayın Yusuf Özkan, İlçe Millî Eğitim Müdürü Cafer Tosun, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Günün anlam ve önemine binaen yapılan konuşmalardan sonra, öğrencilerin şiirleriyle devam eden program folklor gösterisiyle sona erdi.

KONUŞMA yapan Kaymakam Ercan Öter, “Eğitimi her zaman akademik başarıdan ibaret görmemek lazım. Bizler burada yetiştirdiğimiz çocuklara hem öğretmenler, hem veliler ve idareciler olarak hayatlarında karakter ve ahlak eğitimlerini, değerler eğitimlerini üst seviyede tutmakla hayat başarılarını elde edeceklerinin düşünüyorum. Öfkeyi değil merhameti, şiddeti değil nezaketi ayakta tutarak, hayat başarılarını yükseltmeliyiz. Ülkesini seven, bayrağını seven, ezanına bayrağına sahip çıkan bir çocuk ve gençlik inşasını hep birlikte yapacağız. Dijital. İlköğretim Haftanız kutlu olsun çocuklar! Sağlıklı, mutlu ve başarılı bir eğitim dönemi geçirmenizi temenni ederiz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.