SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da ilk… ‘Studio Aslıcan Özdim’ Ertuğrul Mahallesi’nde açıldı

Bu haber 12 Haziran 2021 - 0:42 'de eklendi.

Torbalı’daki bu merkezde Reformer, Pilates, EMS Personal Trainer sporu ve eğitimleri verecek

10 YAŞINDAYKEN okulunun düzenlediği atletizm seçmelerine katılan ve bu seçmelerde birinci olarak sonraki antrenmanlara katılma fırsatını elde eden Aslıcan Özdim, kendisine ait Torbalı’nın ilk olacak merkezini açtı. Özdim, açtığı bu merkezde Reformer, Pilates, EMS Personal Trainer sporu ve eğitimleri verilecek. Ertuğrul Mahallesi 3034 Sokak üzerinde faaliyete geçen Studio Aslıcan Özdim’in sahibi Özdim, “Beşiktaş Kadın Atletizm Takımı’na 100 metre engel atlama branşında transfer edildiğimde 13 yaşındaydım. Bundan sonraki 5 yıl boyunca, 2007 ila 2011 seneleri arasında, Beşiktaş Atletizm Takımı lisansı ile yarıştım. Bu süreçte 100 metre engel atlama dalında Türkiye birincisi olarak altın madalya kazandım. Bu 5 yıl içerisinde başka başarılarım da oldu” dedi.

BİRÇOK BİRİNCİLİK ELDE ETTİ

2007 yılında branşım olmayan uzun atlama dalında Türkiye birinciliği, 2007 yılında 100 metrede Türkiye üçüncülüğü, 2008 yılında 300 metre engel atlamada Türkiye üçüncülüğü, 2009 yılında 60 metre engel atlamada Türkiye birinciliği ve 2009 yılında üç adım atlamada Türkiye üçüncülüğünü kazanan Aslıcan Özdin, “Ancak bu profesyonel yarışlara katılmayı aşil tendonumdaki sakatlık sebebiyle bırakmak zorunda kaldım ancak eğitim hayatımda kendimi geliştirmeye devam ettim” şeklinde konuştu.

EMS (ELECTRO MUSCLE STİMULATİON) ANTRENÖRLÜĞÜ EĞİTİMLERİNİ ALDI

2019 senesinde mezun olduğu Ege Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bilimleri fakültesinde spor yöneticiliği diploması alan Özdim, ayrıca 2018 ve 2020 seneleri arasında pedagojik formasyon eğitimi diploması da aldı. Özdim, “2015 ve 2020 seneleri arasında antrenman stüdyolarında spor eğitmeni olarak çalıştım. Ayrıca İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde spor yöneticiliği stajı gerçekleştirdim. Bu süreç içerisinde Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından verilen çocuk atletizmi eğitmenliği, Türkiye Cimnastik Federasyonu  tarafından verilen pilates ve reformer antrenörlüğü ve Miha Bodytech tarafından verilen EMS (Electro Muscle Stimulation) antrenörlüğü eğitimlerini aldım. Şu an ise kendi spor salonumda spor eğitmenliği görevimi yerine getirmekteyim” diye konuştu.

‘YAŞAMA RENKLİ VE ENERJİK BİR DOKUNUŞ’

DENEYİMLİ sporcu sözlerini şöyle sonlandırdı; “Pilates, Reformer, EMS Personal Traning ve eğlence konseptini tasarım ve en son teknolojiyle bir araya getiren yeni nesil antrenman stüdyosu olan Studio Aslıcan Özdim, modern mimarisiyle Torbalı Ertuğrul Mahallesi’nde üyelerine en üst seviyede hizmet sunuyor. Siz de ücretsiz segmental vücut analizi ve demo ders için; 0 539 877 11 37 nolu numaradan arayarak detaylı bilgi alıp randevu oluşturabilirsiniz.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.