SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da ilk defa ‘Ters Omuz Protezi’ başarıyla uygulandı

Bu haber 05 Şubat 2023 - 23:03 'de eklendi.

Torbalı Devlet Hastanesi’nde ilk kez ‘Ters Omuz Protezi’ ameliyatı başarılı bir şekilde uygulandı. Trafik kazasında omzu kırılan ve hastaneye başvuran hasta, Op. Dr. Sedat Göçen tarafından başarı ile uygulanan ters omuz protezi ameliyatı sonrasında sağlığına kavuştu.

ORTOPEDİ Ve Travmatoloji Polikliniği Doktoru Op. Dr. Sedat Göçen ve ekibi tarafından yapılan ameliyat, başarılı bir şekilde tamamlandı.

‘OMUZ PROTEZ YETMEZLİĞİNDE FAYDALI BİR SEÇENEKTİR’

  1. DR. Göçen, ‘Ters omuz protezi, yetersiz rotator manşet (omuz döndürücü kasları) ve artrit (kireçlenme), kompleks kırıklar gibi omuz yapısının ciddi anlamda bozulduğu durumlarda kullanılmak için tasarlanmıştır. Rotator manşet kirişlerinin kronik yırtığında ve tamir edilemediği durumlarda, ayrıca omuz protez yetmezliğinde faydalı bir seçenektir’ diye konuştu.

BAŞHEKİM: ‘OP. DR. SEDAT GÖÇEN VE EKİBİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM’

TORBALI Devlet Hastanesi Başhekimi Miraç Çavdar ise yaptığı açıklamada, ‘Trafik kazasında omzu kırılan ve hastanemize başvuran hastamız, Op. Dr. Sedat Göçen tarafından başarı ile uygulanan ters omuz protezi ameliyatı sonrasında sağlığına kavuştu. Başhekim Miraç Çavdar, Hastamıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; hastanemizde başarı ile bir ilki gerçekleştiren “, çalışmalarında başarılar diliyorum’ şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.