SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da ikinci Tarım Kredi Kooperatif Marketi açıldı

Bu haber 09 Şubat 2022 - 4:43 'de eklendi.

Kaliteli ürünlerin üreticiden alınıp doğrudan doğruya tüketiciye ulaşmasını sağlayan Tarım Kredi Kooperatif Marketi’nin ikinci şubesi dün Muratbey Mahallesi’nde açıldı

TORBALI’DA Tarım Kredi Kooperatif Marketi’nin ikinci şubesi açıldı. Tarım Kredi Kooperatifleri iştiraki olan Tarım Kredi Birlik A.Ş. hizmet sektöründe hızla büyümeye devam ederken, kaliteli ürünlerin üreticiden alınıp doğrudan doğruya tüketiciye ulaşmasını sağlayan Torbalı Tarım Kredi Kooperatif Marketi’nin ikinci şubesi dün Torbalı Kaymakamı Ercan Öter ve Torbalı İlçe Müftüsü Hakan Türe’nin de katıldığı törenle Muratbey Mahallesi’nde açıldı.

KAYMAKAM Öter ve Türe, açılış sonrasında marketi ve ürün fiyatlarını inceledi. Özellikle son zamanlarda zincir marketlerinin uygulamış olduğu fahiş fiyat uygulamalarına karşı sayısının arttırılacağı belirtilen Tarım Kredi Kooperatif Marketleri’nin açılması bölge halkı tarafından da memnuniyetle karşılandı.  Öte yandan Tarım Kredi Kooperatif Marketleri’nin sayısının ilçede daha da artacağı öğrenildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.